Pressylta ReduxPress. Media. Chark. GAIS. You know it makes sense.

Välkommen till Pressylta Reducii Vårbaluns!

Categories: Uncategorized
Friday, Apr 8, 2011


Instruktioner kanske överflödiga? Playlistan är som synes inbakad i posten, klicka på “play” om den inte redan börjat, man kan förstås bläddra fram och tillbaka, pausa, etc. Klagomål på musikvalet kan riktas till dörrvakten Benny “The Business” Benedetti. Chatten ska finnas längst ner på skärmen: singelklicka på “Video chat” till höger (video valfritt dock) och logga sedan in, helst med förnamn. Boogie on down!
(Den fina bilden till vänster är en partyvägg från Bodil!)

16 Responses to “Välkommen till Pressylta Reducii Vårbaluns!”

 1. Men Gunnar, jag hade tänkt anmäla mig i entrén och be om ursäkt för droppställningen, men jag fyllde påsen med Underberg och tänkte… men inte hittar jag någon chatt. Var finns den??? Peka gärna med hela handen.

 2. Å, sweet magnolia blossom, kan man dessutom få höra Dylan sjunga om dem, så är det livet på en pinne.

 3. Tack, Gunnar, det var kul och absurt.

 4. Tack Gunnar det var kul. Min fru tjyvlyssnade och var begeistrad över musiken.

 5. Tack Gunnar, vilken fredagskväll. Fast du måste nog kolla leg lite bättre in entrén. Dock, en förfest som bådar gott inför natttn – som redan börjat.

 6. Roligaste skoldansen hittills. Frillan på dansande flickor var precis den jag kom ut med. Tack o lov tog det snart slut.
  (Jag kan undra över hur katten du lyckades med tekniken här, men det ska vi inte fördjupa oss i).

 7. Leg? Slank det in massa minderåriga, eller? Det måste jag ha missat. Dock hade jag problem med tekniken, men det är inte så konstigt. Tekniska museet har länge velat lägga vantarna på min computer. Bl a var jag förhindrad att chatta så länge ni var i bild. Å andra sidan var det kvällens behållning – att se Gunnar, Bodil, Lennart och Anna röra på sig och tala. Det var ren magi! Jag fick en aning om hur bröderna Lumíères första filmer måste ha upplevts och Edisons fonograf.

 8. Tack för en fin och alldeles unik tillställning. Roligt att se alla festglada människor.. men tekniken hos mig fungerade som hos Lars H så jag gick nog miste om en del. Får ta igen det en annan gång.

 9. Tack för i går kväll! Vi var så förstummade över tekniken att vi glömde prata, tror jag. Jo, visst var det lite som Lumières första filmer, det fantastiska var att se ansikten på människor som jag annars bara läser.

 10. Tack Gunnar, säger jag också. Det var ett kul och fint initiativ. Och duktigt av dig att få det att funka! Nästa gång tar jag dotterns dator och kommer att vara i HELBILD, fast på tvären. Det ska också bli kul.

 11. Du är världens mest intelligenta entertainer; Bill Maher&Company borde ha loggat in för att få inspiration.
  Själv hade jag mestadels annat för mig. Men tack ändå.

 12. Här pågår fortfarande efterfest – och först nu kan vi dansa till den underbara musiken du valt ut. Och.. vi har en kvarts Staropramen kvar i flaskan.. 😉

 13. 24 hour party people!!!

 14. Kan bara hålla med Malou. Musikvalet var lysande. Åh, Al Green! Kraftwerk och Sinatra. Ja, allt! Festen fortsätter. Fast ostbågarna och groggvirket har visst tagit slut…

 15. Tack för gårdagens mångeuropeiska afton. Förväntningarna överträffades. I dag har jag lyssnat till musiken, som jag stängde av i går för att då lyssna till de röster som lyckades bli sams med tekniken.

 16. Tack för alla snälla kommentarer! Jag har nu lagt upp ett “facit” om mina intryck av festen, tala gärna om vad ni tycker!

ArchivesPre-Wordpress Archives


September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007
Oktober 2007
September 2007
Augusti 2007
Juli 2007
Juni 2007
Maj 2007
April 2007
Mars 2007
Februari 2007
Januari 2007
December 2006
November 2006
Oktober 2006
September 2006
Augusti 2006
Juli 2006
Juni 2006
Maj 2006
April 2006
Mars 2006
Februari 2006
Januari 2006
December 2005
November 2005
Oktober 2005
September 2005
Augusti 2005
Juli 2005
Juni 2005
November-december 2004